Пошук по сайту:

Всі новини за 2024-06-20

Коментарі • Переглядів: 623
Україна працює над поверненням чоловіків, які нелегально виїхали за кордон, - Клименко
За словами міністра, щодня українські прикордонники затримують десятки людей, які намагаються перетнути кордон у напрямку держав Євросоюзу.
Думка • Переглядів: 498
Путін розпочав війну без лінії фронту на східному кордоні НАТО, - ЗМІ
Гібридна війна Росії відкриває другий фронт на східному кордоні НАТО. Дестабілізуючі операції посилилися в регіоні Балтійського моря.
Коментарі • Переглядів: 358
Уряд повинен розробити чіткий план добудови усіх захисних споруд для енергетики - Зеленський
Під час засідання Ставки Президент Володимир Зеленський дав доручення уряду представити «чіткий план добудови захисних споруд для енергетики».
Новини • Переглядів: 374
У Білорусі заочно засудили до 20 років колонії радника Тихановської
Мінський міський суд заочно призначив старшому раднику з міжнародних відносин опозиціонерки Світлани Тихановської Франаку Вячорці 20 років колонії посиленого режиму у справі про заклики до захоплення влади.
Новини • Переглядів: 379
В Одесі чоловік "протягнув" працівників ТЦК на капоті авто під час оповіщення
В Одесі невідомий водій наїхав на співробітників ТЦК, "прокотивши" їх на капоті автомобіля. Постраждали двоє військовослужбовців.
Культура • Переглядів: 438
Помер лауреат премій «Еммі» та «Золотий глобус» Дональд Сазерленд
Канадський актор Дональд Сазерленд, відомий за такими фільмами, як "Голодні ігри" та "Герої Келлі", помер у віці 88 років.
Думка • Переглядів: 471
Ера нафтових імперій добігає кінця: світ захоплює сонячна енергетика, - Bloomberg
Ера нафтових імперій, таких як Росія, схоже, добігає кінця. Китай на наших очах завершує енергетичну революцію, відсуваючи нафту на другий план і виводячи вперед сонячну енергетику.
Новини • Переглядів: 372
Офіцери Управління держохорони звернулися до керівництва країни зі скаргою на в.о. глави УДО Максима Донця
10 офіцерів Управління держохорони звернулися до Зеленського та інших керівників країни зі скаргою на в.о. голови УДО Максима Донця.
Конфлікти • Переглядів: 360
Охорона нардепа Миколи Тищенка побила військового у Дніпрі, — ЗМІ
Жертвою охоронців нардепа та ресторатора став військовий Дмитро "Син" Павлов. Чоловік вступив до лав ЗСУ в перші дні вторгнення РФ.
Авторські • Переглядів: 643
Сотні мільйонів на відбудову Херсонщини віддали компанії, пов’язаній з місцевою владою, поліцейськими і “Великим будівництвом”
Сотні мільйонів гривень на відбудову школи та сільської ради в двох населених пунктах Херсонщини віддали компанії, що пов’язана з нещодавно призначеним заступником голови місцевої ОВА, який і відповідає за відбудову в області.
Корупція • Переглядів: 346
Фірма учасника «бурштинової схеми» видобуватиме пісок на Львівщині
Державна служба геології та надр України продала з аукціону, що відбувся 12 червня, спецдозвіл на видобування піску на Яворівщині. Переможцем торгів стала фірма Романа Руденка з Житомирщини – учасника так званої бурштинової схеми нардепів Максима Полякова і Бориса Розенблата.
Корупція • Переглядів: 611
Нацполіція розслідує, як на столичній Троєщині компанії Кушніра і Царенка будують ЖК “Мілос”
Столичні правоохоронці розслідують кричущі порушення при будівництві житлового комплексу (ЖК) “Мілос” від ПрАТ “ХК “Київміськбуд” на Троєщині.
Новини • Переглядів: 628
Марк Рютте стане новим генсеком НАТО
Президент Румунії Клаус Йоганніс відкликав свою кандидатуру на посаду генерального секретаря НАТО, тим самим звільнивши шлях для прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте.
Корупція • Переглядів: 629
Львівська міськрада оприлюднила список компанії, які незаконно користуються землею
Управління держконтролю за використанням та охороною земель Львівської міськради сформувало список компаній, які незаконно або з порушеннями користуються землею на території громади. Про це 18 червня повідомили у Львівській міській раді.
Новини • Переглядів: 561
Одесит намагався перетнути кордон під виглядом літньої жінки
Чоловік з Одеси, замаскувавшись під бабусю та вдруге спробував незаконно перетнути кордон. Проте прикордонники виявили обман і затримали його під час перевірки документів у потязі "Київ – Ужгород". Його план не спрацював, і тепер він постане перед судом.
Війна • Переглядів: 424
Сирський відвідав навчальний центр, де відбувається підготовка мобілізованих
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав навчальний центр, де триває підготовка мобілізованих.
Кримінал • Переглядів: 542
На Буковині правоохоронці викрили шахраїв на заволодінні 1,8 млн грн з банків та кредитних спілок
Буковинські поліцейські викрили шахраїв на заволодінні 1,8 млн грн з банків та кредитних спілок. Киянин та двоє буковинок в мережі виманювали документи людей і оформляли на них кредити.
Кримінал • Переглядів: 323
Правоохоронці зупинили роботу нелегальної лабораторії на Чернігівщині
Державне бюро розслідувань (ДБР) в Чернігівській області запобігло діяльності надпотужної лабораторії з виготовлення наркотиків, вилучивши понад 240 тисяч доз товару.
Кримінал • Переглядів: 507
"Замінував" понад 40 об’єктів: У Дніпропетровській області викрили лжетерориста
У Дніпропетровській області правоохоронці викрили діяльність серійного лжетерориста. З грудня 2023 року до квітня 2024 року він відправляв погрози про "мінування" понад 40 об’єктів у регіоні. Встановлено, що за цим стояв 30-річний мешканець Тернівки.
Корупція • Переглядів: 358
На Київщини вручили підозру посадовця сільради, дії якого завдали збитків на 93 млн гривень
Керівник фінансового відділу однієї з сільських рад Київської області всупереч закону не перерахував кошти від ПДФО до державного бюджету на потреби захисників України. Натомість посадовець направив гроші на інші видатки сільради. Йому повідомлено про підозру.