Пошук по сайту:

Всі новини за 2024-06-26

Війна • Переглядів: 493
Партизани виявили базу військ РФ на Донеччині під посиленою охороною
Український партизанський рух "Атеш" виявив добре охоронювану російську військову базу на Донеччині. Партизани припускають, що вона використовуєтся загарбниками для зберігання артилерійських снарядів.
Кримінал • Переглядів: 445
Ексміліціонер зі Львова уник покарання за злочин 10-річної давнини
Залізничний районний суд виніс вирок колишньому майору міліції Андрію Шпиралу, який за 10 тис. доларів хабаря обіцяв директору Залозецького цегельного заводу вплинути на місцеву владу та не підвищувати плату за оренду землі. Суд звільнив його від покарання через закінчення термінів давності справи.
Новини • Переглядів: 504
Сімейне життя Миколи Тищенка: розлучення, скандали та звинувачення у зрадах
Скандальний нардеп Микола Тищенко тричі перебував у законних шлюбах, проте жодна з колишніх дружин нардепа, навіть Алла Барановська, з якою вони "залишилися в дружніх стосунках", не прийшли на судове засідання чиновника 25 червня.
Кримінал • Переглядів: 551
В Одесі автомобіль інкасаторів збив на смерть людину
У середу, 26 червня, в Одесі автомобіль інкасаторів збив на смерть людину. Поліція встановлює обставини ДТП.
Новини • Переглядів: 500
Зеленський дозволив Держспецзв’язку купувати дрони і засоби РЕБ на час воєнного стану
Президент Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до деяких законів щодо виконання Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України завдань, пов’язаних із забезпеченням безпілотними системами, засобами радіоелектронної боротьби та пасивної протидії технічним розвідкам".
Технології • Переглядів: 725
OpenAI почне блокувати свої технології для розробників у Китаї
Американська компанія OpenAI, розробник чат-боту ChatGPT — OpenAI планує обмежити доступ до свого інтерфейсу програмування застосунків (API) для розробників штучного інтелекту в Китаї та деяких інших країнах.
Війна • Переглядів: 657
Кіберфахівці ГУР атакували російських провайдерів в окупованому Криму
У тимчасово окупованому Криму кілька великих інтернет-провайдерів стали жертвами масованої кібератаки. Окупаційна адміністрація попередила мешканців півострова про можливі перебої з доступом до інтернету найближчим часом.
Війна • Переглядів: 438
У Херсоні росіяни атакували з безпілотника двох дітей
Військові окупаційної російської армії у середу, 26 червня, атакували з безпілотника двох дітей та трьох дорослих у Херсоні.
Новини • Переглядів: 497
Через недостовірні дані у звітах НАЗК припиняє фінансування партії «Голос»
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило низку суттєвих порушень у звітах політичної партії «Голос», що дають підстави для зупинення державного фінансування статутної діяльності політсили.
Спорт • Переглядів: 338
Україна зіграла внічию з Бельгією та вилетіла з Євро-2024
У третьому раунді групового етапу Євро-2024 Україна зіграла в нульову нічию з Бельгією. Оскільки в паралельному матчі Румунія та Словаччина також зіграли внічию – 1:1, збірна України посіла останнє місце в групі та стала першою в історії чемпіонатів Європи командою, яка вилетіла з турніру з 4 очками.
Новини • Переглядів: 588
Низка країн ЄС домоглися послаблення санкцій проти Білорусі
Німеччина, Франція і низка країн-експортерів домоглися послаблення санкцій проти Білорусі, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на DPA.
Новини • Переглядів: 548
Папа Франциск зустрівся з родичами українських військовополонених
Папа Франциск під час загальної аудієнції вислухав свідчення групи українських жінок, близькі яких захищали Маріуполь. Вони отримали в Росії судові вироки, через що не потрапляють у списки на обмін.
Корупція • Переглядів: 401
На Прикарпатті судитимуть керівника ТзОВ, який вкрав 200 тисяч грн під час ремонту школи
На Прикарпатті судитиму директора фірми, яка займалася ремонтом школи, однак керівник навмисне завищував ціни і таким чином додатково "заробив" понад 200 тис. грн
Кримінал • Переглядів: 476
У Франції підтвердили міжнародний ордер на арешт президента Сирії
Асада можна арештувати за атаки із застосуванням хімічної зброї в Сирії у серпні 2013 року
Кримінал • Переглядів: 362
«Я поріжу собі вени»: охоронця Тищенка посадили під варту на два місяці без права на заставу
26 червня 2024 року Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Костянтину Цубері — охоронцю нардепа Миколи Тищенка. Чоловіка підозрюють у катуванні та незаконному утримуванні колишнього військового у Дніпрі. Цубера та його адвокати затягували справу, щоб підозрюваному не обрали запобіжний захід. Охоронець Тищенка переривав криком судовий процес та погрожував себе покалічити.
Війна • Переглядів: 614
Ворог нарощує темпи наступальних і штурмових дій, — Генштаб
Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 99 - найгарячіше зараз на Покровському напрямку та в Харківській області.
Війна • Переглядів: 633
У Херсоні двоє рятувальників потрапили під повторний обстріл
У Херсоні двоє рятувальників отримали поранення через повторний обстріл російських агресорів, їх госпіталізували.
Авторські • Переглядів: 632
Родичі полковника із СБУ Олексія Зеленського володіють будинком за $1 млн та автопарком на $440 тисяч
Родичі керівника управління ГУ «Д» ДЗНД СБУ, полковника Олексія Зеленського за останні роки набули у власність автомобілів і мотоциклів на загальну суму 440 тисяч доларів. Крім того, тесть та мати посадовця обзавелися будинками у Конча-Заспі.
Кримінал • Переглядів: 418
СБУ викрила мережу ділків, які продавали трофейну зброю криміналітету
Служба безпеки запобігла незаконному продажу зброї у трьох регіонах України. Під час комплексних заходів у Київській, Миколаївській та Львівській областях затримано шістьох організаторів нелегального бізнесу. Зловмисники намагались продати криміналітету бойові засоби ураження, які були знайдені в деокупованих регіонах України.
Війна • Переглядів: 517
У ЗСУ спростували захоплення росіянами Парасковіївки у Донецькій області
Російські військові активно продовжують наступати на Таврійському напрямку, але заяви щодо окупації села Парасковіївка, що знаходиться поблизу Новомихайлівки Донецької області, не відповідають дійсності.